Make your own free website on Tripod.com

Draadloze modems

Menu Hotspots Draadloos internet
Infosessie Installatie
 

Philips PSTN (g)modem-router
Netopia ISDN (b) modem-router
De nieuwste en snellere WiFi G-standaard
Belkin

Philips PSTN (g)modem-router

Klik hier om te vergrotenGebruiksvriendelijke grafische interface
Aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding
ADSL modem met geďntegreerde draadloze router
Bereik : binnen tot 30m/buiten tot 152m
Norm : IEEE 802.11 (g) max. 54 Mbit
Belgacom TV compatibel

€ 99.00
(€ 0.50 Recupel inbegrepen per eenheid)
(incl. BTW)

 Belangrijkste eigenschappen

Top

Netopia ISDN (b) modem-router

Klik hier om te vergroten ADSL modem met draadloze geďntegreerde router
Bereik : binnen tot 30m/buiten tot 152m
Norm : IEEE 802.11 (b) max. 11 Mbps

€ 79.00
(€ 0.50 Recupel inbegrepen per eenheid)
(incl. BTW)

 

 

 Belangrijkste eigenschappen

Top

De nieuwste en snellere WiFi G-standaard

We werken, als eerste internetprovider in België, met de nieuwste en snellere 'WiFi 802.11g'-standaard. Je geniet van een maximale snelheid die tot 4 maal hoger is dan de oudere 802.11b standaard. Dat is handig voor het uitwisselen van files tussen twee computers. En je hebt ook een beter bereik. Overal in en rond het huis kan je draadloos op het Internet surfen, met een straalbereik van maximum 30 meter binnenshuis en 100 meter buitenshuis.

Tarieven WiFi Home Network

 

Eerste computer
Extra computer

€ 125
€ 35

WiFi Netwerkadapter
1 per computer

€ 39

WiFi Basisstation
1 voor alle computers samen

€ 99

 

Top

Belkin

Draadloze Pre-N netwerkproducten (Pre-N) -  De nieuwe Pre-N producten van Belkin stellen u in staat uw breedband-Internetverbinding te delen. De Pre-N-technologie zorgt voor een hogere overdrachtssnelheid en een groter bereik dan ooit tevoren. Het draadloze bereik is zo’n 8x groter en de draadloze overdrachtssnelheid 6x hoger dan bij 802.11g-netwerkapparatuur, waardoor gegevensoverdracht van uitzonderlijke kwaliteit mogelijk is. De Pre-N technologie is een revolutionaire slimme-antennetechnologie, ideaal voor grotere huizen of kantoren waarin het draadloze signaal grote afstanden moet overbruggen en waarin multimedia- en hoge-bandbreedteapplicaties gedraaid moeten worden.

 

802.11g draadloos netwerken -  De nieuwe 802.11g-technologie zorgt voor netwerksnelheden die bijna vijf keer hoger liggen dan bij de bestaande WiFi (802.11b)-standaard - 54Mbps. Draadloze netwerken met 802.11g-technologie zijn het eenvoudigst te implementeren. De 802.11g-technologie waarover onze gatewayrouter beschikt is backwards-compatible met de 802.11b Wi-Fi-netwerkstandaard, zodat u snellere draadloze technologieën kunt implementeren in combinatie met bestaande 802.11b WiFi-netwerken. De gatewayrouter is een snelle en veelzijdige netwerkoplossing dankzij zijn grote bereik en de compatibiliteit met WiFi-apparaten.

Top